Під час поїздки на Донеччину Президент України Володимир Зеленський відвідав передовий контрольно-спостережний пункт 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, яка перебуває в Авдіївці.

Президент поспілкувався з воїнами, подякував за високий бойовий дух. Глава держави розпитав військових про основні потреби, серед яких найчастіше згадували необхідність поповнення особового складу та засоби РЕБ. Водночас бійці зазначили, що забезпечення дронами останнім часом значно покращилося.

Володимир Зеленський також вручив оборонцям Авдіївки державні нагороди. Зокрема, з рук Президента отримав орден «Золота Зірка» молодший сержант Ігор Тимощук з Волині, якому присвоєно звання Героя України.

Молодший сержант Ігор Тимощук особисто планує, керує та бере участь у штурмових операціях. Групи під його керівництвом неодноразово знищували ворогів, брали в полон солдатів противника, повертали контроль над позиціями. Завдяки успішному відновленню втрачених оборонних позицій Ігор Тимощук запобіг прориву ворога до Авдіївки, що забезпечило втримання важливого рубежу для оборони країни.

Про почесну відзнаку написав на своїй фейсбук-сторінці волинянин Анатолій Горбатюк.

«В різдвяно-новорічні дні надійшла для жителів сіл ГАРАЗДЖА, БОРОХІВ, ПІДДУБЦІ найприємніша і урочисто значима новина. Нашого земляка,Тимощука Ігоря, вчора особисто нагородив президент України В. Зеленський, прямо по місцю служби на фронті, вручивши зірку Героя України. Ми всі гордимося тобою, Ігоре, і впевнені, що ви, всі наші герої ЗСУ, разом підіймете прапор перемоги і здобудете очікуваний мир», - йдеться у дописі.