Вчора, 6 грудня, у Луцькому Драматичному театрі ім. Тараса Шевченка благодійна організація «Rotary Club Lutsk Volyn Pride» влаштувала свято й провела вручення подарунків дітям ветеранів та військовослужбовців, які нині захищають країну, з нагоди Дня Св. Миколая.

Про те, як минуло це свято розказала президентка благодійної організації Наталія Павліха спеціально для ГІТу.

Діти мали можливість побачити казкову виставу, підготовану акторами театру, та отримати подарунок від німецьких благодійників.

Як розповіла пані Наталія, представники різних професій об'єднались в «Rotary Club Lutsk Volyn Pride» під гаслом: "Служити понад власне ”Я„".

«Ми є представниками найбільшої в світі громадської організації "Rotary International" і проводимо різноманітні благодійні акції та заходи», — каже президентка клубу.

Зі слів Наталії Павліхи, всі подарунки були передані від німецького благодійного Фонду Святого Лаврентія.

«Діти обмінялися позитивними емоціями, актори подарували посмішку показавши виставу "Попелюшка", а ми разом з помічниками Святого Миколая дарували подарунки нашим дітям», — підсумувала вона.

Також благодійниця зазначила, що днями подарунки від Миколая також отримають діти захисників з Олиці та Ківерцівської громади.