Співачка Ірина Федишин написала на своїй сторінці в соцмережі, що в бою під Соледаром загинув її брат.

З перших днів війни Роман Климкович пішов добровольцем на фронт.

Загиблому воїну – 34 роки.


«Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене в гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть словом не обмовився, що там важко. А у мене навіть думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовув. Ми стояли в коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову», – написала Ірина.
Про загибель двоюрідного брата вона дізналась від його побратимів. Співачка додала, що бійці намагаються винести його тіло з поля бою, але ситуація там дуже складна.
«Дорогий мій братику, Ромчику! Ти назавжди у моєму серці, у нас було неймовірно веселе дитинство, яке ми проводили разом у бабусі на літніх канікулах. Скільки спогадів… Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення у месенджері це – поцілунок. Останній твій пост – це про мої благодійні концерти. Вони будуть у твою пам’ять. Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом – віддати життя за волю України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику. Спи спокійно, мій братику. Вічна пам’ять герою України», – додала вона.