Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов анонсував нове засідання РНБО в понеділок, 13 лютого. На ньому мають ухвалити рішення щодо подальшого очищення українських органів влади.

«Що стосується рішень РНБО, які сьогодні анонсував президент, я можу сказати: якщо хтось думає, що це була якась одноразова акція по тих чи інших питаннях, пов’язаних з митницею, іншими органами – вони глибоко помиляються. Запит у суспільства на справедливість, на порядок в державі настільки високий, що ми навіть собі уявити не можемо», – заявив Данілов в ефірі телемарафону.

За словами секретаря СНБО, «всі органи будуть чистими від людей, які збираються плямувати нашу країну».

«Якщо хтось вважає, що він може продовжувати брати хабарі, займатися неподобствами, тими речами, коли вони заважали працювати підприємствам, бізнесу, постійно обкладали його якоюсь даниною, це стосується всіх органів, які цим займалися – Служба безпеки, податківці, митники, міліціянти, решта – повірте, всі органи будуть чистими від таких людей, які збираються плямувати нашу країну… Повірте, у президента вистачить політичної волі, розуміння, світлого бачення майбутнього для нашої країни», – наголосив він.

Данілов зазначив, що про результати наступного засідання РНБО зможуть повідомити «тільки після проведення цього засідання, після відповідного указу президента».