Лучанин Андрій Савчук поскаржився на розлите чорнило у ПортСity та охорону, яка не розібравшись в ситуації, неввічливо відреагувала на його звернення.

Про це чоловік розповів у фейсбук-спільноті «Актуальна Волинь».

«У четвер ввечері разом із другом зайшов у торговий центр за покупками. Піднімаючись ескалатором, не помітив, що всі поручні були забруднені чорнилом. Я забруднив руки і костюм, який, до речі, купив напередодні за 2750 гривень (чеки усі є). Забруднився не лише я. Поряд на ескалаторі була мама з маленькою дівчинкою, яка теж вимазала одяг чорнилом», - розповідає Андрій Савчук.

Аби вияснити, хто розлив чорнило, автор допису звернувся до охорони ТЦ, яка була поряд.

«Вони відразу на мене накинулися, що це не їхня справа. Викликали прибиральницю, аби та все швиденько прибрала. Замість того, щоб розібратися у ситуації, мені почали хамити. Я викликав поліцію, усе задокументували. Пишу, аби попередити інших, бо мій похід у магазин обійшовся мені у 3250 грн (зіпсований новий костюм + хімчистка (а це ще невідомо, чи вдасться його почистити), а також зіпсований настрій. Шановна адміністрація ПортCity Lutsk, чекаю, щоб ви таки зреагували на ситуацію, бо це, вибачте, повний треш», - пише чоловік.