Найближчим часом у Луцькій міській раді, зокрема в управліннях і департаментах, можливі кадрові зміни.

Про це під час наради 13 лютого інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА Волинські новини.

Він звернув увагу, що невдовзі минає 2,5 року, відколи міська рада працює в новій каденції. Мер пригадав, що свого часу, близько двох років тому, було проведено аналіз належності роботи департаментів, управлінь і відділів, відповідно до результатів якого було прийнято окремі кадрові рішення.

«Зараз ми будемо проводити аналіз роботи департаментів, управлінь, відділів, їх структурних підрозділів на предмет ефективності і прийматимемо відповідні кадрові рішення. Хочу звернути увагу, що важливий напрямок нашої діяльності – робота у приєднаних громадах. Тому прошу посилити роботу в цьому напрямку. Я вважаю, що вашій роботі у приєднаних громадах, Юрію Володимировичу (секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, – ВН), не вистачає ефективності, ґрунтовного підходу. Ваша робота є недостатньою. Я запитую старост, коли Ви проводили з ними нараду, а вони не можуть відповісти», – сказав Ігор Поліщук.

Мер наголосив, що цікавився у старост приєднаних громад, коли Юрій Безпятко востаннє приїздив до них, а ті не можуть пригадати. Отож йому потрібно посилити роботу у населених пунктах, оскільки, за словами міського голови, люди там чекають на підтримку міськради.