Дмитро Немчанінов розповів, за що футболісти закарпатського клубу побили гравців Шинника.

Подробиці інциденту розповів сам Дмитро Немчанінов. 

За словами захисника Минаю, футболісти закарпатського клубу спочатку заступилися за прибиральницю, якій хамив п'яний гравець ярославського Шинника. А після того, як постраждалий росіянин покликав на допомогу друзів, сталася масова бійка.

«Зараз пишуть і дзвонять купа людей, навіть із пропагандистського Матч ТВ писали. Колишні гравці Миная теж дзвонять і кажуть, що також хотіли бути з нами, і дати російським пи***.
Не хотілося займатись таким геройством, але довелося. Наші хлопці були в туалеті, а якийсь п'яний футболіст із Шинника там наригав і почав щось розповідати прибиральниці. Вона йому відповідала турецькою, а він такий: «Говори російською, я тебе не розумію». Наші хлопці йому кажуть: «Не розумієш? Зараз ми тобі пояснимо тоді російською». І вдарили його. Він реально поводився по-свинськи з тією жінкою.
Потім він зі своєю командою спустився до нас у хол і почали щось пояснювати. Дороги назад уже не було. У нас з'явився маленький шанс, і ми ним скористалися – наваляли росіянам.
У нас усі живі-здорові. Це росіяни мають травми. Їх там і зашивали, і ребра у деяких зламані», - прокоментував виданню FanDay інцидент Немчанінов.

Зазначимо, що Дмитро Немчанінов раніше був гравцем ФК "Волинь", а у сезоні-2017/18 грав у Росії за Крила Рад. Окрім нього, активними учасниками бійки від Минаю були Данило Колесник та Олег Вишневський.