У середу 15 лютого на Волині відбулася процедура спецпогашення і введення в оббіг поштового випуску «Воїни світла. Воїни добра», присвячений працівникам критичної інфраструктури.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці ПрАТ "Волиньобленерго". 

Кожну марку випуску «Воїни світла. Воїни добра» назвали на честь відповідних професій – «Енергетики», «Дорожники», «Зв’язківці», «Водопостачальники» та «Газовики».

 «Завдяки нашим «надзвичайникам», які 24/7 працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, у нас є можливість вмитися теплою водою, зігрітися вдома та приготувати запашну каву, врешті-решт. Недооцінювати їхній внесок неможливо!» – зауважують в «Укрпошті».

Енергетики Волині дякують за високу оцінку їхньої праці, довіру та розуміння. Запевняють, що свій енергетичний фронт і надалі триматимуть цілодобово та безперервно.

До урочистої презентації та «погашення» у відділенні поштового зв'язку долучилися представники підприємств критичної інфраструктури Волинської області. Процедура спецпогашення – це «погашення» спеціальним поштовим штемпелем марок, випущених із нагоди пам’ятних подій.

Тираж поштового випуску – 300 тис. примірників. Автор – художник Олександр Нікітюк.