Волинські військові отримали додаткові конвектори та буржуйки

Про це повідомила Волинська обласна рада.

Там зазначили, що цей транш допомоги сформовано завдяки взаємодії обласної ради та Християнської церкви «Царство Боже».

Голова Волиньради Григорій Недопад розповів, що з єпископом Олександром Рудинцем досягнуто партнерської угоди про збір міжнародної допомоги на користь як цивільних, так і захисників. За його сприяння нещодавно понад 20 освітніх та соціальних закладів Луцька отримали теплові обігрівачі для укриттів та великих приміщень.

Сьогодні ж конвектори та ліхтарики пастор Християнської церкви «Царство Боже» Тарас Рудинець привіз для одного із бойових підрозділів обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки. Він розповів, що ці конвектори нідерландського виробництва є дуже потужними і водночас економними.

«Це найбезпечніші обігрівальні прилади, які за лічені хвилини можуть нагріти приміщення площею до 200 метрів квадратних», - зауважив Тарас Рудинець.

Також на запит військових формувань обласного ТЦК облрада передала печі буржуйки.

«Ми не припиняємо пошук партнерів, в тому числі і міжнародних, аби максимально задовольняти потреби наших захисників. Разом з нами до цієї місії долучилися лідери християнської церкви «Царство Боже», які, маючи міцні зв’язки за кордоном, не втомлюються допомагати вразливим верствам населення, а з початком повномасштабного вторгнення - і військовим. Вдячні і сподіваємося на продовження взаємодії заради омріяної перемоги», - наголосив голова обласної ради Григорій Недопад.