У 42-річної лучанки Вероніки Романюк діагностували цироз печінки, асоційований із вірусним гепатитом С. Єдиний варіант лікування – трансплантація печінки.

Багатопрофільна клініка «Оберіг», що в Києві, погодилася зробити операцію безплатно, однак на підготовку хворої та донора до операції, а також на післяопераційну реабілітацію необхідні значні кошти.

За попередньою оцінкою, вартість стаціонарного лікування, перебування в умовах відділення інтенсивної терапії , реанімації та стаціонару клініки може скласти 300 тисяч гривень, залежно від особливостей періоду. Також потрібні кошти на підготовку донора та післяопераційну реабілітацію.

Як розповів цивільний чоловік Вероніки Володимир Логунов, вартість оперативного втручання оплачує держава, однак на підготовку хворої та донора до операції, а також на післяопераційну реабілітацію потрібно близько 400 тисяч гривень.

18-річний син його коханої Вадим, який став на захист нашої країни від окупантів, стане донором для своєї мами.

«Операцію заплановано на 7 березня. Спільними зусиллями та завдяки небайдужим нам вдалося зібрати 200 тисяч гривень. Але до операції – два тижні, а один день у реанімації вартує близько 30 тисяч гривень, тобто потрібно ще приблизно 150 тисяч гривень… Благаю допоможіть», – зазначив Володимир Логунов.

Переказати кошти на лікування Вероніки Романюк можна за реквізитами:

4731219617509983 (ПриватБанк, Логунов Володимир Олександрович).