Нещодавно була річниця бою під Крутами. Співак Севастьянов презентував нову пісню «Вічна молодість», присвячену цим історичним подіям.

Про історію створення цієї пісні, звідки взявся текст, хто писав музику та аранжування, хто допомагав в створенні, як зацікавився історією Крут, як відбувається творчий процес, розповів в прямому етері ГІТу сам співак, композитор, аранжувальник Борис Севастьянов.

«Два роки тому Сашко Положинський у себе на фейсбуці виклав текст до пісні Про Героїв Крут, він писав це на замовлення до фільму, але зйомок не відбулося, тому він написав, що якщо комусь цей текст сподобається і якщо хтось захоче написати пісню, то будь ласка. Я вже тоді 2 роки тому написав приспів, почав працювати над цією піснею, але через справи забув про неї на 2 рорки. І на початку 2023 року я зайшов в чернетки і доробив пісню до пам’ятної дати.», - розповів співак.

Назву пісня "Вічна молодість" запропонував я, а Сашко погодився.

«Аранжування музику, зводив все ітд. я робив сам, гітару записував мій друг харків’янин лідер гурту Папа Карло і Сашко був в курсі цієї пісні, за кілька днів до прем’єри він допоміг організаційно і з відео домовився, бо я не встигав цього зробити.», - поділився  Борис Севастьянов.

Деталі у відео.
Перегляньте пісню