Вже, як рік триває клята війна. Війна, між добром та злом. Між світлом і темрявою. Пісня присвячується всім кого розлучила ця клята війна! Усім нашим захисникам.

Іван Ганзера український співак, переможець шоу Голос країни детально розповів в етері ГІТу про нову пісню та що пережив за рік війни в Україні.

«Пісня є дуже актуальна, на мою думку, на даний час. Зараз, всі намагаються писати якісь військові пісні і я так само. Цього разу я вирішив писати на таку тематику про яку я давно думав, цю пісню я почав писати ще літом. Коли була інтенсивна фаза війни і мені потрібно було виїхати з родиною до Польщі. Коли ми повернулися додому я почув багато історій розлук. На мою думку, це є велика проблема, і мені здається, наслідки ми скоро відчуємо тому так і називається пісня, що «Клята війна» нас розлучила. Але з іншої сторони можливо це на краще, адже справжнє кохання воно здатне пережити будь-які випробування, навіть війну. Якщо так стається у людей, можливо їм і не варто бути разом тут треба дивитися по-філософськи над цим питання. Мені тут пощастило у мене є любляча дружина, донечки і ми дуже багато випробувань пройшли за цей рік», - розповів співак.

Що пережив за рік війни в Україні переможець шоу Голос країни, дивіться у відео.