Члени профільної комісії облради підтримали рішення щодо призначення нового виконувача обов’язків директора Волинського академічного обласного театру ляльок. Виконувати обов’язки директора – художнього керівника – лялькового театру призначили Вадима Хаїнського. Раніше він був заступником директора з питань економіки та фінансів у театрі.

Про свої обов’язки пешрі кроки та плани на новій посаді розповів директор Волинського академічного обласного театру ляльок в прямому етері ГІТу Вадим Хаїнський.

«Я працюю в театрі вже довгий час. З нового, ми оголосили конкурс дитячих творчих робіт з нагоди дня театру і дня лялькаря, тож при можливості запрошую всіх батьків залучити дітей до цього. Приносьте до нашого театру різноманітні творчі роботи (малюнки, аплікації, ляльки, макети на театральну тематику). Хочемо влаштувати до дня театру таку театральну імпрезу «День дитячого театру» у Волинському академічному театрі ляльок. Ми відкриваємо свою сцену для маленьких наших глядачів, особливо цінуємо те, що діти цікавляться театральним мистецтвом і хочемо їм віддячити за те, що вони ходять до нашого театру і підтримати їхню творчу діяльність. 24 березня увесь день у нас на сцені творчі колективи з луцька а також гості із Запоріжжя будуть презентувати свої творчі вистави.», - розповів Вадим.

Які зміни плануються у репертуарі а також постановках, дивіться у відео.