У Піддубцях планують відродити сільськогосподарський ярмарок, який проводили в минулі роки. Ярмарок відбудеться 25 березня в с. Піддубці на місцевому стадіоні з 08:00 до 13:00. До Піддубців курсує прямий маршрут Луцьк-Піддубці-Новокотів, який в суботу, день проведення ярмарку, буде заїжджати до стадіону. Також всі автобуси, які прямують в Рівне(сідати на зупинці «Електроапаратний завод», виходити на зупинці «Піддубці»).

 Хто може долучитись до ярмарку, які сільгосп напрямки будуть задіяні у ярмарку, чи потрібно платити за участь, де розташовувати свою продукцію, з ким узгодили проведення ярмарку, що можна буде придбати, розповів в прямому етері ГІТу організатор сільськогосподарського ярмарку Анатолій Горбатюк.

«Ми вже маємо невеличкий досвід, бо проводили такий ярмарок в 2017 році, і враховуючи усі помилки хочемо більше не помилятися і роботу цього ярмарку не призупиняти. Ми його плануємо провести в останню суботу березня. Спрямований він на те, щоб до нас в Піддубці приїжджали люди, які займаються кролівництвом, птахівництвом та садівництвом. Коли люди привозять свою племінну птицю чи королі, і сходяться люди та бачать, як вони сьогодні в приватному індивідуальному господарстві програють в порівнянні з тими, хто цю роботу робить якісно і плідно, то кожен хоче собі придбати відповідно такого кроля чи курей, а сьогодні, на жаль, ми бачимо, що люди в селі мають змогу тримати птицю одного напрямку забуваючи, що та сама курка є м’ясної породи або несучка – це різниця суттєва, бо м’ясні породи курей за 8 місяців досягають до 8 кілограм, а ясна річ, що вони втрачають в яйценосності, а ті, які несуться, то вони круглий рік щодня несуть яйця.», - розповів організатор сільськогосподарського ярмарку.

Пан Анатолій запевняє, що курятина - натуральна продукція, що допомагає при лікуванні людей і в прийманні в їжу. Всі діти, що приїжджають на ярмарок теж в захваті і з задоволенням вибирають собі курей чи кролів.

Хто може взяти брати та що треба для цього робити дізнавайтеся у відео.