Волинські туристи-лижники повернулися переможцями з Чемпіонату України з лижного туризму, який відбувався у Карпатах.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради.

Доросла збірна Луцької ФСТУ та Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства стала абсолютним чемпіоном на всіх дистанціях і в загальному заліку посіла І місце.

У команді виступали: Олександр Оришко, Анна Мельник, Володимир Казаков та Максим Патута. А ще Володимир Казаков та Анна Мельник виконали норматив кандидата у майстри спорту зі спортивного туризму.

Дитяча команда теж показала доволі хороший результат. Попри те, що останні два роки на Волині майже не було снігу, виступили гідно і поступилися лише господарям змагань з ОДЦТКУМ (Івано-Франківськ). Тож на двох дистанціях мали друге місце, естафету подолали третіми і в підсумку зайняли ІІ місце.

Команду представляли гуртківці з Боратинської громади та Камінь-Каширської громади, а саме: Мисік Максим, Мисік Тарас, Токарчук Дарина, Ющук Артем, Зрум Анна, Ткачук Анна та Сусь Констянтин.

Підготували учасників тренери: Оришко Олександр, Казаков Володимир, Тищук Степан, Трофимчук Василь.