18 квітня перестало битися серце народного артиста України, зірки Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка Олександра Якимчука. 19 квітня у цьому ж театрі митця провели в останню путь.

Пригадали про цю видатну особистість нашого регіону в прямому етері ГІТу, Ігор Зінчук артист драми Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка пригадав перші зустрічі, як давно знайомі та чим запам’ятався Олександр Якимчук.

«Я познайомився з Олександром Павловичем у 1988 році, прийшовши в театр працювати. Найбільше мені запам’яталася наша перша зустріч з ним, коли гастролював театр у Львові, він приїжджав відігравати виставу, і мене вперше запросили працювати і ми разом верталися додому. Заочно я знав його давно, бо ми жили по сусідству, але ближче познайомилися пізніше і разом почали працювати. Він для мене був не тільки, як старший товариш – це був взірець. Мені було багато чому у нього навчитися. Він ніколи не відмовляв завжди допомагав.», - поділився спогадами колега Олександра.

Деталі про спомини Олександра Якименка дивіться у відео.