Прогноз погоди лякав нас дощем, проте пощастило усім покупцям і продавцям – злива, на щастя, оминула, а торги вдались на славу! Вже з 8-ї години ранку у парку «Слов’янський», де розгорнулись торговельні майданчики, можна було зустріти людей з саджанцями та повними сумками покупок.

Про це пише ВолиньUA.

На ярмарку можна було придбати м’ясо, сало, яйця до великоднього столу, а також молочну продукцію та овочі за приємними цінами. Зокрема, картоплю можна було придбати за 3,5 - 4,0 гривні, картоплю насінневу – за 3,5 гривні, моркву – за 15 - 30 гривень, буряк – 8 – 12 гривень, цибулю – 40 - 45 гривень, капусту - 15 – 20 гривень.

Крім цього, на ярмарку був представлений багатий асортимент медової продукції та продуктів бджолярства, пряники та цукровий декор до пасочок, кошики та вербні набори, випічка і східні солодощі, риба копчена, різноманіття рослин та саджанців плодових/декоративних дерев, живі кролики, півники, курочки.

Свій товар продавали місцеві виробники текстилю: рушники від "Аватону" та постільну білизну від "Центру професійної освіти".

Діяли на ярмарку і благодійні акції з метою збору коштів на ЗСУ: професійна фотозона від місцевих фотографів та частування смачними наїдками від ГО «Генерація змін» з міста Луцька.