На Волині нещодавно трапився прикрий інцидент. Військовий ледь не до смерті побив свого підлеглого в одній з частин. У 14 окремій механізованій бригаді відреагували на жорстокі дії військового.

Позицію оприлюднили у соцмережах бригади.

Зокрема, у дописі наголосили, що дії офіцера абсолютно не в'яжуться з військовою службою. Там підкреслили, що представник військової частини дозволяє собі "ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в'яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ".

Зазначимо, що за справу уже взялося ДБР. Правоохоронці вже з'ясовують усі обставини побиття та інших протиправних дій, у яких підозрюють офіцера. Окрім того, у військовій частині триває службове розслідування.

"У разі доведення провини підозрюваного, щодо нього будуть прийняті відповідні правові рішення. Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі". – підкреслили у бригаді.