Ранок четвертого квітня не такий весняний та квітучий, а навпаки – засніжений та морозний. Учора Луцьк накрив сильний снігопад, який оповив місто білим простирадлом, що досі лежить на вулицях.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зазнімкували красу ранкового засніженого парку та дізналися, хто на вас там вже чекає.

Щодня у Центральному парку імені Лесі України відбувається щось цікаве. Уже декілька днів комунальники займаються реставрацією парку атракціонів. Несприятливі погодні умови не стали для них перепоною. Уже з самого ранку робітники трудяться у поті чола, щоб підготувати атракціони до літнього сезону.

Снігопад не став викликом і для спортсменів, які займаються щоранку. Навіть зараз там можна побачити відданих своїй справі майстрів спортивного мистецтва. Проте здебільшого у парк усе-таки панує тиша і лише зрідка чути пташиний спів.

Попри красиву негоду, на вас щодня чекає незламна Леся Українка, яка вже встигла змінити своє вбрання та вкрилась білосніжною шубкою.

Тому радимо вам не баритися, а одягатися тепліше, і виходити на прогулянку у поки ще засніжений парк, краса якого просто зачаровує.