Катерина Пились – луцька блогерка з аудиторією понад 100 тисяч підписників в інстаграмі, де вона викладає пости про своє насичене життя. Катя одружена, у неї є чоловік Юра та дочка Мілана, яку вона народила у 16 років. Нещодавно Катерина зі своїм чоловіком взяла участь у ток-шоу «Він готує – вона керує».

В інтерв'ю для ВСН вона розповіла про своє блогерське життя, вагітність у 16 років, закулісся кулінарного шоу «Він готує – вона керує», а також плани на майбутнє.

– Як виникла ідея прийняти участь в шоу «Він керує, вона готує»

– Це була не моя ідея. Нас спочатку кликали на інше сімейне шоу, де мало бути 4 особи, я кастинг пройшла, але з рідних ніхто не хотів приймати участь. Нам сказали, щоб ми спробували пройти кастинг на ток-шоу «Вона керує він готує», і нас взяли.

– Які емоції у вас були на знімальному майданчику?

– Після шоу ми поїхали, і вже чекали результати хто виграв, я взагалі забула, що там можна виграти 20 тисяч гривень. Просто я хотіла побачити себе по телевізору, відчути нові емоції, отримати новий досвід. А пізніше, як ми стояли в очікування, хто виграє, я згадала, що ще є приз, і ще більше зраділа. 

– Ви були впевнені в перемозі?

– Ні! Я налаштовувалася на хороше, спочатку була впевнена, але щось в середині мені підказувало, всяке може бути, але принаймі мене по телевізору покажуть.

– На шоу Ви сказали, що витратите призові гроші на три контейнері на базарі. На що все-таки витратили виграшний приз?

– Ми як звичайні люди поміняли на долари, бо зараз, щоб придбати контейнер на базарі, потрібно трішки більше, ніж 20 тисяч гривень.

– Чи не було ніяких дивних ситуацій з боку учасників на знімальному майданчику?

– Ні! Мені всі сподобалися, було трішки дивно з однієї пари, яка любить секс в трьох, але так мені сподобалися дві пари. Оля Полякова така сильна жінка, така голосиста, щоб кожен знав своє місце. Вона начальник! Вона така як на камерах, така і в житті.

– Чи спілкуєтеся зараз з іншими учасниками?

– Так як одні учасники старші за нас, вони ведучі, то в нас різні інтереси. А з Валерією Чернецькою ми один раз списувалися, вони переїхали у Київ, та й не спілкуємося. Можливо, якщо б вони були у Луцьку, то зустрілися б.

– Як відсвяткували перемогу на ток-шоу?

– Ми її не святкували, але усі нас вітали. Все село говорило про нас. Спочатку з нас сміялися, говорили :«Щось там знімають собі, кому то цікаво». А як побачили по телевізору, кожна хата дивилася нас і говорила: «О покликали на телевізор, то вже серйозно».

– Чи був хейт через блог?

- Звичайно, ще досі є. Найбільше з боку друзів, але це було з боку тих, хто ще не звик до того, що я знімаю сторіз, що говорю щось на камеру. Бо не кожна людина може знімати щось на камеру, а у мене вийшло, і люди почали бачити, що у мене щось виходить і ще більше почали щось говорити про мене, особливо в селі. В селі мене обговорюють досі, бо це для них дивно, що я можу говорити та робити щось на камеру. Наразі серед моїх друзів немає хейтерів, оскільки я змінила коло спілкування.

– Що надихнуло вести соцмережі?

– Мені було нудно, сім років тому мій чоловік поїхав в Польщу, народилася моя донька Мілана, я мала «ксайомі» (модель телефона - ред.) за чотири тисячі гривень, камера була жахлива, але я знімала. На той момент я дивилася блогерів мільйонників, і думала: «А чим я гірша, у мене ж є телефон, теж буду знімати». А тікток я веду приблизно два роки, не більше. 


– Як дізналися батьки про вагітність у 16 років

– Спочатку дізналися мама чоловіка, ми написали повідомлення «Ваш син від вас щось приховує», з чужого телефону. Мама почала розпитувати Юру, чоловіка, чи з кимось посварився, чи розбив автомобіль, а потім запитала, чи вагітна Катя, він опустив голову і сказав: «Так». Після цього батьки Юри зателефонували моїм батькам, так і дізналися. Я тоді вже була на четвертому місяці. 


– Чи часто відмовляєте в рекламі?

– Дуже часто! 80% це точно, можливо більше, але не менше. Відмовляю магазинам з неякісними продуктами, з товарами з «Аліекспресу», при тому, що там націнка 300%. Сторінкам до 1000 підписників теж відмовляю, неякісно оформленим блогам. Особисті блоги не беремо, навіть якщо дуже цікаві, щоб не було мені конкуренції.

– Чи змінилися ваші відносини з чоловіком після програми «Він готує, вона керує»?

– Щоб якось кардинально, то ні. У нас є взаєморозуміння, ми можемо поговорити. Але на шоу я побачила, що він вже може бути при камерах, там було 20-30 камер і дуже багато людей. Я побачила, що з ним вже можна кудись їхати, можна щось знімати. Бо раніше не була в цьому впевнена. Особисто у мене такої практики раніше не було, але я знала, що я знімаю сторіз, що при камерах я не буду хвилюватися, а от за Юру я трішки хвилювалася. Але Юра молодець, лев, показав себе так класно!

– Які плани на майбутнє, чи плануєте ще приймати участь у подібних шоу?

– Наразі важко планувати. Ми хотіли придбати своє житло, але така ситуація, ніхто не знає, що нас чекає. Щодо шоу, якщо воно буде нормальне, гумористичне, там де я така, яка я є і не потрібно буде мені підлаштуватися, і не буде ніяких вирізань із контексту, то, звичайно, готова.