У Луцьку надзвичайники влаштували навчання з ліквідації надзвичайної ситуації на території одного з найбільших підприємств міста – «Модерн-Експо».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 19 травня, рятувальники провели спеціальні об’єктові навчання з ліквідації надзвичайної ситуації на території одного з найбільших підприємств Луцька. Метою таких заходів є перевірка готовності та визначення шляхів підвищення ефективності системи цивільного захисту підприємства та відпрацювання дій у разі надзвичайних ситуацій як вогнеборців, так і персоналу.

Відповідно до тактичного задуму, під час виконання робіт з налаштування відбулося загоряння на п'ятому поверсі в приміщенні дахової газової котельні. За викликом на місце події терміново прибули аварійно-рятувальні служби міста. Рятувальники швидко ліквідували пожежу та врятували «потерпілого» працівника.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єкта, вивчили особливості зовнішнього протипожежного водопостачання, а також здійснили перевірку пожежних гідрантів.

До навчань було залучено чотири одиниці техніки та 13 бійців особового складу.