Лучанка Анна Бабійчук в одному з магазинів міста придбала хліб з неприємним «сюрпризом».

Про це вона повідомила у соцмережі.

«Придбала батон, а він виявився з сюрпризом. Це не Нутелла якщо що, а щось незрозуміле, тверде... Будьте обачні, лучани», - написала вона у дописі.

Зі слів лучанки, покупку з неприємною знахідкою вона придбала 21 травня у магазині «Теремно хліб», що на 40-му мікрорайоні (той, що біля автобусної зупинки). 

У коментарі виданню ВСН директор підприємства ПАТ «Теремно Хліб» Віктор Волков запевнив, що такі випадки - поодинокі, але вони, дійсно, трапляються.

«Волосся, згустки муки чи металеві дрібні частинки, на превеликий жаль, можуть траплятися у продукції. Це і людський фактор, це і можуть бути проблеми з технікою. Ми дуже дорожимо нашою репутацією та цінуємо кожного нашого покупця. Тому кожен прикрий випадок розбираємо окремо», - пояснив Віктор Волков.

Також очільник підприємства запропонував лучанці звернутися безпоседньо на підприємство, де їй компенсують вартість придбаного товару, а також покажуть умови, в яких випікають усю хлібну продукцію.

«Якщо таке трапляється, ми визнаємо свою помилку і робимо усе, щоб надалі їх не повторювати», - підсумував Віктор Волков.