Російські добровольці з «Російського добровольчого корпусу» та легіону «Свобода росії» заявили, що під час операції у бєлгородській області рф у них загалом є двоє загиблих, ще 12 осіб зазнали поранень.

Про це розповіли представники формувань у розмові з журналістами інформує «Радіо Свобода».

За словами представника «РДК», рейд російських добровольців до Бєлгородської області росії мав на меті виконати «бойову й політичну задачу». Зокрема, на зустрічі вони представили, за їхніми словами, трофейний російський БТР.

«Що сильніше, потужніше ми заходимо на територію рф, то більше їм треба часу, аби прийти до тями і вжити заходи у відповідь. Доки вони не викотили на дорогу танки у великій кількості, вони навіть толком не могли нам нічого протиставити. Просто ми не маємо величезних за кількістю сил, аби всю цю територію займати і повноцінно контролювати. Для нас це все ще є пробою сил», – заявив представник РДК.


За даними добровольчого угруповання, серед його членів двоє людей зазнали поранень. Легіон «Свобода Росії» заявив про загибель двох своїх військових і 10 поранених. Міністерство оборони Росії раніше заявляло про «знищення близько 70 диверсантів».