25 квітня Волинському народному хору виповнилось 45 років.

Чи будуть святкувати, які роки існування хору були найбільш складними, як працювали під час коронавірус та після початку повномасштабної війни, з якою програмою працюють зараз, чи вистачало фінансування, скільки артистів було призвано на військову службу та нині захищають Україну, як змінився репертуар під час війни, розповів в прямому етері Гіту керівник Волинського народного хору Олександр Стадник.

«1978 року, 45 років тому відбулась перша репетиція нашого хору. Ми не святкуватимемо, хоча ми намагалися кожні 5 років відзначати але тепер святкуватимемо після перемоги. Останні роки було важко при корона вірусі і війна внесла корективи. Ми з початку війни 24 лютого відразу вийшли на роботу, ми зробили програму вперед Соколи і від'їздили понад 80 концертів, по різних площадках виступали і перед військовими і в територіальних громадах, де збирали кошти на ЗСУ. Ми не сидимо на місці, працюємо, намагаємося робити все, щоб відчувалось, що Україна живе.», - розповів пан Олександр.

З якою програмою працюють зараз, чи вистачало фінансування, скільки артистів було призвано на військову службу, дізнавайтеся у відео.