росіяни продовжують атакувати українські міста безпілотниками та ракетами. Також стало відомо, що москву атакували дронами.  

Про нічні удари по Україні, на яку нову тактику перейшли росіяни, чому вони вдарили вдень, що було їх ціллю, до якого часу триватимуть такі атаки, що може протиставити Україна, що означає атака дронами на москву, що це за дрони, розповів в прямому етері ГІТу військовий експерт, військовий історик Михайло Жирохов.

«Це була 18 атака з початку травня, а те, що росіяни перейшли на нову тактику – це очевидно. Вони зконцентрувалися по ударах по військовим об’єктах, а друге, що вони намагаються зробити, щоне підлягає ніякій військовій логіці – вразити американську систему Patriot яка є основою протиповітряної оборони Києва. На це вони зараз витрачають дуже багато сил та засобів. » , - каже пан Михайло.

Експерт розповів чи продовжуватиметься така практика та тактика рашистів.

«Поки у них не буде підтвердження, що вони дійсно уразили Patriot, на жаль, така практика буде використовуватись і надалі. Шахеди постійно поповнюються. Іран передає нові і нові партії, тому атаки продовжуватимуться. Кажуть, що Іран повністю перейшов на виробництво цих дронів.» , - розповів експерт.

Деталі про атаку дронами на москву, дивіться у ВІДЕО.