Президент Володимир Зеленський зібрав Ставку верховного головнокомандувача.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський і командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський доповіли про успіхи. Про це Зеленський сказав у відеозверненні.

"Провів сьогодні Ставку. Ключові доповіді – від командувачів оперативних напрямків, які найважливіші і найгарячіші, – "Хортиця" і "Таврія". Бої жорсткі, але наш рух є, і це дуже важливо. Втрати у ворога саме такі, як нам потрібно", – сказав Зеленський.

І хоч погода цими днями несприятлива – дощі наше завдання ускладнюють, але все одно міцність наших воїнів дає результат, заявив президент.

"Генерали Сирський і Тарнавський доповіли сьогодні про успіхи, які вже маємо, про те, у яких точках фронту потребуємо посилення та якими діями можемо зламати більше російських позицій", – повідомив глава держави.
"Дякую нашим хлопцям за кожен український прапор, який зараз повертається на законне місце в селах на щойно деокупованій території. Дякую й за вагоме поповнення нашого обмінного фонду", – звернувся Зеленський.

Розвідка доповіла щодо варіантів дій ворога, сказав президент.

"Наше оперативне домінування зберігаємо й посилюємо", – заявив.

Також президент повідомив, що є просування на Бахмутському напрямку.

"Окремо вдячний за Бахмут – збільшуємо наш контроль на цьому напрямку", – сказав Зеленський.