Луцький художник Юрій Чайка створив стінопис, присвячений кінорежисеру та оператору Борису Ревенку. Мурал можна побачити на проспекті Волі, 3, де він працював багато років.

Про це пише газета Волинь.

Художник каже, що список у нього ще великий. Бо окрім того, який визначив зі своїми друзями, є імена, які додають небайдужі лучани. Ревенка почав малювати учора, сьогодні сподівається завершити.

Це зображення ввійде до серії «Люди міста». Нині вже створені портрети Валерія Маренича, Василя Зінкевича, легендарної Тамари та Миколи Голованя

Довідково: Борис Павлович Ревенко народився 25 квітня 1937 року на Черкащині.
У 1962 році організував фото-кіноклуб «Антарктика». Займався журналістикою. Статті Бориса Ревенка виходили друком у всесоюзних газетах. Навчався на курсах режисерів-операторів, згодом очолив відділ аматорського фото-кіномистецтва обласного Будинку народної творчості у Луцьку.
У 1975 році очолив на посаді режисера народну аматорську кіностудію «Волинь». 2011 року створена під керівництвом Бориса Ревенка стрічка «Ранок з Тіффані» стала лауреатом 6-го МКФ у Херсоні та була нагороджена золотою медаллю UNICA. Від 1999 року Борис Ревенко очолював Волинський осередок НСКУ. У 2001 році створив музей Волинського кінематографу та фотомистецтва.