У середу, 21 червня, відбулися торги з визначення підрядника ремонтних робіт на стадіоні у Ківерцях.

Інформація зазначена на сайті електронних закупівель Прозорро.

Нагадаємо, на Волині спалахнув скандал навколо наміру Ківерцівської міськради збудувати стадіон за 145 мільйонів гривень. Волонтери штабу «Ангар» у Луцьку обурені таким рішенням Ківерцівського голови і кажуть, що в них є багато запитів від військових 100-ї окремої бригади територіальної оборони.

Раніше видання ВСН поцікавилось, що іще може собі «дозволити» у час війни невелике волинське місто місто Ківерці із населенням 14 тисяч та проаналізували найдорожчі витрати.

Міська рада оголосила два тендери: на капітальний ремонт футбольного поля по вул. Шевченка, 17 за 72,576 мільйона та капітальний ремонт бігових доріжок та тренувальних спортивних майданчиків за 72,588 мільйона. Торги відбулися 21 червня.

Пропозиції на тендер з будівництва бігових доріжок подало лише ТОВ «Будівельна корпорація «РСГ», яке запропонувало 72,479 мільйона. Його система визначила переможцем. На іншому аукціоні було вже два учасники: згадане ТОВ «Будівельна корпорація «РСГ» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Стиль-Декор». Система визначила переможцем торгів підприємство «Стиль-Декор», яке запропонувало 63,325 мільйона, що на 9 мільйонів менше пропозиції «РСГ». 

Зауважимо, тендерний комітет може відхилити пропозицію, яку система визначила переможцем, якщо знайде якісь порушення чи невіідповідність у тендерній документації. У такому разі виграє учасник, який є на другому місці - ТОВ «Будівельна корпорація «РСГ» . Тому не виключено, що всі види робіт може виконувати одне і те ж підприємтво.

Товариство з обмеженою відповідальністю «СТИЛЬ-ДЕКОР» зареєстроване у Рівненській області, у місті Рівне. Керівником є Петро Олександрович Тимощук. Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна корпорація «РСГ» зареєстроване у місті Ківерці, на вулиці Соборності, 6А. Директор - Роман Вікторович Павелчак.

Наразі організатор торгів має затвердити протокол торгів і укласти договір, в установлений законодавством термін.