У Рожищі на площі Незалежності волонтери Роман Німець, Валентин Пархомчук, Богдан Лукашук та Владислав Дем’янчук поставили розбиту автівку, яку привезли з зони бойових дій.

Про це розповіли у Рожищенській міській раді.

«На прохання вояків 14 окремої механізованої бригади, де воює багато рожищан та жителів громади, привезли з передової авто для ремонту. А щоб ні в кого не виникало запитання, а де ж діваються ті машини, які ми вже неодноразово купували за зібрані кошти, привезли ще один автомобіль, який після ворожих обстрілів в Куп'янську та Краматорську просто став купою металу», - йдеться у дописі.

Цей німий свідок війни, які волонтери розмістили на центральній площі міста, має вкотре нагадати кожному з нас, якою ціною дається воякам наш відносний спокій.


«Відремонтоване авто вкрай необхідне хлопцям на передовій, воно може полегшити виконання бойових завдань, врятувати комусь життя. Тому не проходьте повз, задонатьте на ЗСУ! Не хочете кидати гроші у скриньку, яка прилаштована до авто,переведіть на картку, номер якої теж знайдета на безмовному свідку війни. Навіть незначний грошовий внесок - це маленький крок до Перемоги.

Маємо згуртуватися і вкотре підтримати наших захисників. Важко зараз усім, але ми ситі і одягнуті, спимо у м'яких постелях, а там, в окопах, на хлопців щомиті чекає небезпека. Вони щодня ходять під прицілом смерті. Тому не маємо морального права їх не підтримати. Разом ми - сила, разом ми - непереможні!», - додають волонтери.

Надіслати кошти, аби відремонтувати авто, можна на картковий рахунок - 5168 7451 2893 4236 (Демянчук В. О.)