У Луцьку тривають роботи з ліквідації настінних рекламних написів з адресами сайтів та телеграм-каналів, на яких можна замовити наркотики.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У Луцьку відбуваються спільні рейди департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та громадської організації щодо зафарбовування написів з адресами сайтів та телеграм-каналів, які продають наркотики. 

«Реклама наркотичних засобів на фасадах будинків, парканах, установах та організаціях різної форми власності – такими є прикрі реалії сьогодення українських міст, зокрема і міста Луцька. Більшість з нас неодноразово бачили, на перший погляд, нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики», – зазначають мунвартівці.

Усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ закликають зафарбовувати інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних речовин як для дорослих, так і дітей.

Спільна робота з виявлення та усунення таких написів буде продовжена і надалі.