Вінгер київського Динамо Андрій Ярмоленко згадав, як поспілкувався із зрадником України Анатолієм Тимощуком. Ексхавбек збірної не сказав жодного слова про війну в нашій державі.

Андрій Ярмоленко висловився на тему мовчання Тимощука. На думку гравця Динамо, зрадник зробив свій вибір, а розмова почалася із питанням про те, як спить Тимощук, - пише «Український футбол».

«Він доросла людина, зробив свій вибір. Я йому зателефонував і спитав, як йому спиться. Він відповів, що, так само як і мені, тільки я не в росії».

Ярмоленко поділився деталями цього дзвінка. Конструктивного діалогу схоже не вийшло, адже під час розмови Андрій та Анатолій встигли послати один одного. Також Ярмоленко зазначив, що Тимощука для нього вже не існує.

«Була така розмова… Ми просто послали один одного. Про що.. з людиною хотів сказати, але він не людина для мене. Про що з «цим» можна говорити? Для мене його не існує. Не хочу казати якісь образливі речі, але для мене він мертвий», — заявив Ярмоленко для прес-служби київського Динамо.