У Грядівському старостинському окрузі Нововолинської територіальної громади відбулися громадські обговорення на яких затверджували нову старосту.

Голова Нововолинської територіальної громади Борис Карпус висунув кандидатуру на посаду старости Грядівського старостинського округу Аллу Яковинець, йдеться на фейсбук-сторінці громади. 

У неділю, 16 липня, у будинку культури села Гряди відбулося громадське слухання щодо затвердження Алли Яковинець старостою.

Розпочала засідання керуюча справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Валентина Степюк. Вона ознайомила присутніх з процедурою проведення громадських обговорень, які відбуваються у два етапи: опитування та громадські слухання.

Кандидатка на посаду старости Алла Яковинець розповіла присутнім про себе, поінформувала про плани роботи на найближчий час, відповіла на питання, які цікавили мешканців старостинства.

Усі присутні мали можливість публічно висловити свої пропозиції, побажання і зауваження.

За результатами громадських обговорень підтримали Аллу Яковинець 829 мешканців Грядівського старостинського округу.

Відтак, з врахуванням думки мешканців, пропозицію Бориса Карпуса, щодо кандидатури Алли Яковинець на посаду старости Грядівського старостинського округу буде винесено на затвердження депутатами Нововолинської міської ради.