У Володимирі навпроти оновленого парку на Риловиці стоїть пусткою закинутий будинок, який вподобали безхатьки.

Будинок знаходиться на вулиці Станіславського, біля 5 школи та навпроти парку на Риловиці. Відомо, що раніше там розміщувалась дорожня служба, нині приміщення знаходиться у комунальній власності Володимирської міської ради, - пише Буг.

Нині у червоному цегляному будинку, який раніше вочевидь мав досить пристойний вигляд, вибиті двері, вікна, пошкоджений дах, обсипається штукатурка на стінах і стелі. Гірше того, він став притулком для безхатьків, любителів оковитої та, навіть, наркоманів. У кімнатах, розкидане сміття, порожні пляшки, по закутках можна знайти використані шприци.


БУГ звернувся за коментарем до мера Володимира Ігоря Пальонка стосовно даної ситуації. Він підтвердив, що приміщення знаходиться у комунальній власності міста. На наступну сесію його планують включати у перелік приміщень для продажу на аукціоні.

Тож просимо відповідні служби, звернути увагу на дане приміщення й привести його до ладу, щоб уникнути подальших руйнувань та убезпечити мешканців, які живуть поряд від “непроханих” сусідів.