Російські змі та Telegram-канали повідомляють про атаку безпілотників на столицю рф, в результаті якої була пошкоджена будівля поруч з міноборони, ще один дрон влучив у московський бізнес-центр "Леруа Мерлен".

Про це передає Укрінформ.

Близько 4-ї години TГ-канал "Shot" повідомив про атаку БПЛА на Москву, через що над містом було чути звуки вибухів.

Канал повідомив про вибух у московському бізнес-центрі на вулиці Лихачова. Там у бізнес-центрі після вибухів видно дим та невелике загоряння. Через деякий час поліцейські перекрили рух по вулиці Лихачова.


На Комсомольському проспекті в одній із будівель повилітали вікна, проїжджа частина перекрита співробітниками поліції. Відомо, що будинок, у якому повилітали вікна, знаходиться в одному поряд із будівлею Міноборони РФ.


Внаслідок вибухів на Комсомольському проспекті зруйновано покрівлю у двоповерховій будівлі. У будинку навпроти вибито скло в магазині на першому поверсі та в житловій частині будинку на четвертому поверсі. Крім того, скління порушено у сусідньому будинку.



Мер Москви Собянін повідомив, що "близько 4-ї години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань і постраждалих немає.