Воїн 14 бригади Володимир із славногоіз Княжого Володимира,зустрів свій День народження й іменини в один день з містом - 28 липня.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Володимир воював у 2014 і воює зараз. І тоді, і тепер, каже побратим, воював і воює за свою сім’ю, за своє місто, за свою державу – аби ворог не дістався, не паплюжив собою рідну землю, назавжди був знищений. Погань треба випалювати вогнем, впевнений Володя, і вправно й точно це робить разом із побратимами», – кажуть в бригаді.

28 липня Володимир приймав вітання від батьків, від дружини і донечок, від побратимів і друзів. А сам передав вітання рідному місту, Княжому Володимиру із 1035-літтям.


«Володимире, із Днем міста! Нехай ми, воїни 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вже давно за понад тисячу кілометрів від тебе, від місця, яке завжди було і залишається для нас домом, із найзапекліших боїв ми щасливі повертатися у древній Володимир! І невдовзі повернемося з Перемогою! А сьогодні особливе «палке» привітання тобі, Володимире, і всім землякам із Днем міста від Князівських Драконів-артилеристів і всієї Князівської 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого!», – вітають воїни.