У Ковельській районній військовій адміністрації новий заступник начальника – Сергія Самойленка.

Він буде відповідати за вирішення питань гуманітарної сфери, таких як освіта, культура, соціальний захист, охорона здоров’я та інші соціальні напрями.

Про це повідомляє адміністрація на своєму сайті, - пише Ковель медіа. 

Варто зазначити, що попередній заступник голови, колишній працівник міліції з Луганської області Дмитро Красносельський «погорів» на хабарі. Його затримали 14 лютого 2022 року в приміщенні Волинської ОДА, коли він ніс частину хабара одному високопоставленому працівнику ОДА, який мав посприяти підприємству, що у колишньому Маневицькому районі, в отриманні дозволу на викид шкідливих речовин. Судовий розгляд цієї кримінальної справи №161/9895/22 у Луцькому міськрайонному суді триває й досі.

Згідно відкритих даних, Сергій Самойленко народився 25 серпня 1986 року в Ковелі. Має вищу освіту, адвокат, безпартійний. Він є одним із засновників та власників адвокатського об’єднання «МКС Партнери», був представником Ковельської виховної колонії у суді, коли на установу подали позови її звільнені працівники. На місцевих виборах у жовтні 2020 року балотувався в депутати міської та районної ради від політичної партії «Слуга народу», але депутатом не став (до міськради отримав 83 голоси – 16,60% голосів від квоти, черговість кандидата за результатами – 4; до райради – 579 голосів, 26,47%, черговість – 2).

У 2021 році Сергій Самойленко увійшов до складу Громадської ради при Ковельському міському голові, як представник від ГО «ЛАВ КОВЕЛЬ НАВ», де очолює постійну комісію з питань дотримання прав людини, громадської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів.