22 серпня стало відомо, що Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук отримав повістку до суду через їзду без посвідчення водія на новенькому кросовері, який вчора передали на баланс міської ради. Також він розповів навіщо йому було потрібне це авто.

Речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук прокоментувала деталі цієї ситуації:

«22 серпня співробітники ківерцівської поліції склали на вказаного громадянина протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП за те, що він керував автомобілем Renault Koleos, не маючи права керування транспортним засобом, повторно протягом року. Протокол буде спрямовано до суду. До адміністративної відповідальності особа притягувалась і раніше: у 2022 році працівники УПП у Волинській області оформляли ч.5 ст.126 КУпАП (суд наклав 40 800 грн штрафу). У 2023 році працівники УПП в Івано-Франківській області оформляли ч.2 с.126 КУпАП (за цією постановою, штраф становив 3 400 грн).», - йдеться у повідомленні.

«22 серпня співробітники ківерцівської поліції склали на вказаного громадянина протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП за те, що він керував автомобілем Renault Koleos, не маючи права керування транспортним засобом, повторно протягом року. Протокол буде спрямовано до суду»., - додала пані Ольга.

Раніше Сергій Рижков написав у себе на сторінці у фейсбук, що мер Ківерець в МРЕО на Струмівці.