Останнім часом ми часто бачимо бавовну на росії - потужні удари наших спецслужб в болючі точки ворога підривають віру у невразливість російського режиму серед тих, хто досі не відкрив очі і не відчув нову реальність.  

Про те чи будуть прильоти на територію ворога далі та чи спонукатимуть такі дії вивести російські війська з України розповіла в прямому етері ГІТу Ірина Сєргєєва – офіцер ЗСУ, воєнний політолог.

«Як тільки я почала більш докладно вивчати історію Німеччини у Другій світовій війні, як тоді союзні війська себе поводили і я тоді зрозуміла, що без того, щоб переводити бойові дії на територію супротивника ми просто не зможемо здобути перемоги.Чому? По-перше, вони продовжуватимуть нас обстрілювати і становити загрозу навіть якщо буде якесь перемир’я. Буданов казав, що ми будемо згодні лише на те, що буде 100 кілометрова сіра зона звідки вони виведуть все своє озброєння, тому без того щоб розброїти росіян, знешкодити всі їх військові об’єкти які становлять для нас загрозу, взяти під контроль можливо союзними силами їх ядерней потенціал – без цього точно миру в нас не буде. По-друге, ці люди, які приймали рішення та брали участь у розв’язанні військової операції, як вони це називають, вони всі мають понести покарання, прибути до суду Гааги та здобути те, що вони заслужили. Це два моменти без яких точно миру не буде в Україні. Досягти цього без того щоб перенести, зайти на територію рф, взяти цих людей та знешкодити їх воєнні об’єкти - ми не справимось .» , - розповіла пані Ірина.

Чи зможуть західні партнери прийняти позицію, що без бойових дій на території росії перемир’я не буде, дивіться у ВІДЕО .