Нещодавно JANE презентувала пісню «До побачення», а вже сьогодні радує своїх прихильників реміксом, авторами якого стали Forse & Solex UA.

«Дуже часто ми шукаємо виправдання людям, яким ми насправді повинні вже нарешті сказати «До побачення». Тож саме про це розповідаю в своїй пісні.
Неочікувано я вирішила зробити ремікс, щоб говорити «до побачення» нещирим людям, які зустрічаються в нашому житті стало ще простіше — під качовий біт та енергійний танець», – поділилася артистка

Нові ритми і сучасний саунд додасть ще більше танцювального драйву.

JANE «До побачення» Remix доступний на всіх цифрових майданчиках країни!

Довідково:

JANE – нове обличчя української музики, яке стрімко набирає популярність в шоу-бізнесі. За освітою актор театру і кіно, а в душі з 7 років співачка.

Суперфіналістка шоу «Голос Діти-3», а сьогодні автор власного проєкту в якому поєднується харизматичність з милозвучним звучанням меццо-сопрано. Володарка Гран-прі міжнародного конкурсу «Дети 21 века. Болгарія» і «Riga Symphony. Рига», фіналістка проєкту «Українська пісня» та багатьох інших конкурсів.

Серед треків молодої виконавиці: «Повені», «На волю», «Покохала», «Моя земля», «На все життя», До побачення».

Композиції співачки стануть до вподоби багатьом завдяки її щирості та позитиву. Працює над створенням дебютного альбому.