У Луцькому районі батькам загиблого Героя Володимира Коваленка вручили його посмертну нагороду «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили на сайті міськради.

«Указом Президента України № 257/2023 від 1 травня 2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові посмертно удостоєний державної нагороди - ордена «За мужність» ІІІ ступеня старший солдат мотопіхотного батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, рожищанин Володимир Олександрович Коваленко», - йдеться у дописі.

Нагороду батькам Героя вручили представники Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та заступник Рожищенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Лясковський.

На місці останнього спочинку Героя хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого захисника України Володимира Коваленка та подякували батькам за гідне виховання сина-патріота.

Нагадаємо, Володимир Коваленко загинув 19 липня 2022 року в результаті вогнепального осколкового поранення, отриманого під час артилерійського ворожого обстрілу в районі населеного пункту Берестове Донецької області.