29 серпня у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулося відкриття Алеї слави та пам‘яті у селі Затурці Володимирського р-ну Волинської області.

На відкритті усі присутні вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя в боротьбі за Батьківщину. На жаль, за час війни загинуло вже 25 захисників Затурцівської громади, - йдеться на фейсбук-сторінці 4 відділу Ковельського РТЦК та СП.

Заразом були вручені ордени «За мужність» рідним загиблих, яких удостоєно високої нагороди посмертно.

«Це не просто втрата цих хлопців, це пекучий біль їхніх батьків, дружин, дітей, рідних і близьких. Алея слави та пам’яті, яка встановлена для увіковічення їхніх імен, знову і знову буде нагадувати нам про війну з російськими окупантами. Наш народ ніколи не забуде кожного й кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя. Наша незалежність, яку ми збережемо й передамо нашим дітям і онукам, наша перемога, яка обов'язково буде, стануть найкращим ушануванням пам'яті всіх, хто загинув у цій війні. Герої живуть вічно!», - йдеться у дописі.