Сувернітет та цілісність кордонів України від навали окупантів щодня боронять пліч-о-пліч  не тільки мужні захисники але й відважні захисниці.

Чому вирішила стати на захист держави та чим зараз займається та допомагає ЗСУ Ольга Веснянка – захисниця України, журналістка розповіла в прямому етері ГІТу.

«Я наразі навчаюся на операторку БПЛА , тому що на мій погляд, у солдата мають бути усі необхідні знання. Це не питання чи ставати на захист України - це обов’язок усіх громадян захищати країну. Коли ворог прийшов треба служити і захищати нашу державу – це обов’язок. Минулого року я пішла служити доброволицею до координаційного штабу з питань погодження з військовополоненими – це важлива тематика. Цього року, я з машиною «НА щиті» на початку року їхала з тілом коханого з батальйону Національної гвардії України – одного з найгідніших батальйонів. Ми говорили, що мені звання не треба. Наразі я служу ДФТГ Запорізької територіальної громади номер 4. Це не питання чи треба служити чи ні, саме для того, щоб йти далі поки мене не задвухсотило то я буду боронити країну. Позивний в мене «Борза» – це моє покликання. » , - розповіла журналісткаю

Що думає пані Ольга про допомогу для України із-за кордону, дивіться у ВІДЕО