На сайті Президента України зареєстровані петиції про удостоєння найвищої державної відзнаки Колядюка Артема Івановича з Каменя-Каширського, Багнюка Сергія Калениковича із Фаринок та Банзерука Володимира Васильовича із Полиць.

Кожен із цих військовослужбовців був зразком незламності та вірності своїй країні. Вони цілеспрямовано пішли боронити Батьківщину і з честю виконали свій обов’язок. Пожертвували собою заради перемоги у боротьбі не лише за нашу свободу, а й свободу всієї Європи та всіх людей вільного світу. Відтак їх рідні, побратими переконані, що хлопці — справжні Герої, які заслуговують на найвищу державну нагороду, - пише газета Полісся.

Нагадаємо, Колядюк Артем загинув, виконуючи бойове завдання у селі П’ятихатки Запорізької області 13 липня цього року. Багнюк Сергій – 9 травня у боях на Харківському напрямкові. Банзерук Володимир — 4 травня, стримуючи ворожі атаки на Донеччині.

Петиції про присвоєння їм звання Героя України зареєстровані під номерами №22/199696-еп, №22/200086-еп, №22/200322-еп відповідно. Тож долучайтеся до ініціатив та залишайте свої підписи під цими зверненнями. Таким чином висловлюйте свою вдячність за жертовність наших захисників.