Російські окупанти ввечері вдарили по житлових будинках у Покровську ракетами "Іскандер".

Про це у вечірньому зверненні повідомив Володимир Зеленський.

«Зараз триває рятувальна операція в Покровську Донецької області. Після російських ракетних ударів. Ракети «Іскандер» проти звичайних житлових будинків. Усі наші служби працюють на місці.

На жаль, є жертви. Є поранені, є загиблі. Мої співчуття рідним і близьким… Від повторного ракетного удару, на жаль, є загиблий серед співробітників ДСНС. Полковник Андрій Омельченко, заступник начальника ГУ ДСНС у Донецькій області. Вічна пам'ять…», – зазначив Зеленський.


Також Президент окремо відзначив рятувальників, працівників ДСНС, які в різних містах України працюють заради життя. Заради того, щоб російський терор програвав, бо життя рятується.

"Сьогодні є важливий результат у нашої команди, яка займається обмінами. Ще 22 хлопці вдома, в Україні. 20 із них – солдати та сержанти, двоє – офіцери. Воїни Збройних Сил. Серед них є поранені. Потрапили в полон на різних напрямках фронту. Але тепер вдома. І зробимо все, щоб повернути в Україну всіх наших людей, які зараз у російській неволі. Пам'ятаємо про всіх та шукаємо кожного, хто в переліку безвісти зниклих.
На щастя, вдається повертати наших. І важливо, що це – спільне завдання. Завдання і тих, хто організовує обміни: Єрмак, Буданов, Малюк, Клименко. Дякую, хлопці! І завдання тих, хто поповнює для нашої держави обмінний фонд. Кожен, хто бере окупантів у полон на фронті, хто активний на передовій. Кожен такий наш воїн пришвидшує свободу для українців. Важливо про це пам'ятати", – наголосив Президент.