Миколка Варцаб’юк з Луцька – актор, читець, призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

Про талановитого хлопчика розповіли на фейсбук-сторінці Волинської ОДА.

За дорослими словами й подіями стоїть усміхнений 9-річний хлопчик. В усьому підтримує Миколку мама, яка ще в ранньому дитинстві помітила творчі здібності малюка.

«Йому було всього рік і 4 місяці, коли по складах вже повторював «падав сніг на поріг, кіт зліпив собі пиріг», – ділиться мама юного читця.

Нині наставником Миколки є Вадим Хаїнський, керівник театральної студії «Бешкетники». Окрім занять у студії, танців та грі на сопілці, Миколка виступає на сценах різних рівнів із декламацією віршів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юний декламатор з Луцька переміг у міжнародному конкурсі

Миколці лише 9, а на його рахунку вже понад 70 перемог у найрізноманітніших всеукраїнських та міжнародних конкурсах-фестивалях. Він займається художнім декламуванням, відвідує ансамбль танцю «Волиняночка», музичну школу по класу сопілки, театральну студію «Бешкетники» і грає у виставах обласного театру ляльок. Хлопчина учасник майже усіх святкових дійств і концертів, його творчість нікого не залишає байдужим. За що у 2021 році Микола Варцаб’юк став переможцем обласної премії «Люди року» в номінації «Юна гордість».

Талановитого хлопчика привітали заступник голови облдержадміністрації Юрій Гупало та голова обласної ради Григорій Недопад.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: Юний лучанин здобув гран-прі на міжнародному конкурсі 

Щирі побажання і слова захоплення Миколка Варцаб’юк сприймає стримано і гідно, як істинний митець. Та водночас по-дитячому радіє подарункам. Окрім іменних подяк від Волинської ОДА та облради, Миколці подарували набір блогера від благодійного фонду «Турбота PRO».

Мрія Миколки – стати актором і знятись в кіно. Він є справжнім прикладом для інших, поєднуючи у собі творчість, впевненість та велику мрію. І його шлях до успіху тільки починається.