У КЗ «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради відбулося урочисте нагородження юних волонтерів громади за активну громадську позицію, постійну підтримку Збройних сил України та з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомили у міській раді.

«Напевно, такого інтенсивного волонтерського руху юних патріотів, як у Рожищенській громаді, годі й шукати. Чого тільки вартий рожищенський батальйон «Бандерівці», який став відомим не лише в області, а й в Україні. Діти безупинно волонтерять з перших днів повномасштабного вторгнення. Своїм завзяттям та наполегливістю, рівнем фінансової підтримки ЗСУ вони можуть бути хорошим прикладом і для дорослих. Тож перші нагороди з рук Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука та його заступника Сергія Лясковського – саме їм», – йдеться у повідомленні.

Також Вячеслав Поліщук від імені колективу міської ради передав фінансовий внесок у черговий проєкт допомоги українським військовим, на який збирають кошти бандерівці.

Нагород також удостоїли учасників зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» Будинку дитячої творчості під керівництвом Людмили Семери, котрі теж активно долучаються до допомоги нашим воїнам.

Художнє мистецтво як засіб волонтерської діяльності обрали для себе і учасники Зразкової студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Рожищенського БДТ (керівник Оксана Шатунова) Софія Яковчук, Ангеліна Шатунова, Маргарита Качор та Дарина Кучерук. У цей нелегкий для країни час юні художниці творять задля наближення Перемоги.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук подякував юним патріотам за їх добрі справи, за розуміння та усвідомлення того, що перемога над ворогом залежить від кожного з нас, за любов до рідної землі, за віру у наших захисників та за великий та важливий внесок у мирне майбутнє держави.