Волинські піротехніки, які працюють на Донеччині, отримали відзнаки та чергові звання.

Про це інформує ГУ ДСНС у Волинській області.

Нагороди й грамоти працівникам групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення м. Луцьк, які виконують завдання за призначенням під час чергової ротації на Донеччині, вручив заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Волинській області Віктор Милостивий.

За мужність і відвагу, самовідданість і високий професіоналізм, сумлінне виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджений начальник групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Віталій Гаврилюк.

Подяками Державної служби з надзвичайних ситуацій нагороджені старший сапер Андрій Мирончук та водій-сапер Віктор Мороз, почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації – заступник начальники групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Андрій Романчук.

Чергові спеціальні звання – сержант служби цивільного захисту – присвоєні саперам Андрію Мирончуку, Павлу Ханенчуку та Павлу Поліщуку.