В німецькому Дюссельдорфі пройшли Ігри Нескорених-2023. Українська збірна показала найкращі результати, здобувши 34 медалі, з яких 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових.  

Про небачені раніше результати України на змаганнях ветеранів і військовослужбовців, про те, як вітали українських спортсменів на цьогорічному турнірі та перемоги, які привезли наші герої в Україну, поговорили в прямому етері ГІТу із золотою медалісткою в стрільбі з лука серед жінок-новачків "Ігор нескорених - 2023", срібною призеркою з веслування Юлією Шевчук.

«Насправді, я першопочатково їхала на нацвідбір просто взяти участь, дізнатися більше про адаптативні види спорту, познайомитися з людьми, трохи розвіятися після того, як я майже рік лікувала ноги. Відразу на наступний день після нацвідбору я поїхала на ротацію у Донецьку область вперше після травми обох ніг, провела там місяць, повернулася і через декілька днів я дізналася, що мене відібрали у збірну. Відразу почалася підготовка, яка тривала близько 3 місяців, хоча насправді було буквально три навчально-тренувальні збори по декілька тижнів і це все, що ми мали. Готувалися трошки дуже в стислі терміни, але завдяки фаховим тренерам ми це вивезли. Атмосфера була шикарна, нам багато висловили багато підтримки та поваги учасники інших націй, так само нас дуже підтримувала наша діаспора і ми були дуже вражені такою підтримкою. Ігри проходили цього року в Дюссельдорфі в Німеччинні. Нам ще дали можливість на третій навчально-тренувальний збір виїхати до Хорватії в реабілітаційний центр. Там ми готувалися в досить хороших умовах. Дуже дякую усім, хто нам допоміг в підготовці.», - розповіла пані Юлія.

Як дівчині вдається поєднувати різні види спорту, як це було важко дивіться у ВІДЕО.