«Плюс-Плюс» – національний проєкт підтримки жінок із родин військовослужбовців від освітньо-культурної мережі Гончаренко центр, що стартував 31 серпня. Онлайн-версія проєкту не відрізнятиметься від офлайну та міститиме ті самі компоненти й можливості. Зокрема учасниці отримуватимуть юридичні та психологічні консультації, братимуть участь у майстер-класах та втілюватимуть власні проєкти на базі мережі. 

Що це за проект, яка його мета, коли був створений, а також чи можуть чоловіки за бажанням взяти участь у цьому проєкті розповів в прямому етері з Олександр Таранюк – директор Гончаренко центр Подільськ.

«Ми стартували минулої п’ятниці – це дуже унікальний проєкт. Сьогодні дуже важливо підтримувати тих, хто чекає на наших захисників: дружин, метерів, сестер бійців сил оборони саме тому, ми почали формувати спільноту, жіноче ком’юніті з родин військових. Це не просто лекції чи зустрічі – це така платформа підтримки допомоги та реалізації саме їх ідей, від юридичних консультацій та запуску можливо власної справи. Що ми пропонуємо: щотижневі зустрічі у нашому просторі, психологічна та юридична підтримка, освітні лекції, майстер класи, ми будемо формувати все під запит самих учасниць. Перша зустріч показала, що найбільше необхідна психологічна підтримка. Ми вже запросили 5 психологів, які готові з нами працювати. » , - розповів пан Олександр.

За словами організаторів, менш ніж за два тижні після запуску в офлайні команда проєкту отримала близько 1000 заявок на участь. Перші тижні роботи показали, що запит на проєкт надзвичайно великий. Наразі Гончаренко центри працюють у понад 25 містах України.

Чи можуть чоловіки за бажанням взяти участь у цьому проекті, а також яких містах України проект уже діє, дивіться у відео.