У четвер ввечері, 28 вересня, небайдужі громадяни повідомили поліцію, що стали очевидцями того, як водій автомобіля «Фольксваген» порушує ПДР. За словами заявників, керманич може бути напідпитку.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волині, пише ВСН.

Невдовзі, близько 22:40, поліцейські помітили транспортний засіб на вулиці Об’їзній у селі Рованці та зупинили його. Водій відмовився називати патрульним своє ім’я, не пред’явив і документів на право керування, а після прохання патрульного заглушити двигун чоловік навпаки різко почав рух. Щоправда, від’їхати далеко втікачу не вдалося, незабаром його наздогнали та затримали.

Під час спілкування інспектори виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити освідування у встановленому законом порядку він відмовився. Як стверджують правоохоронці, колись цей громадянин вже притягувався до відповідальності за нетверезе водіння.

На керманича склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП, а також інші адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.